Workshops

Weet je eens niet wat te doen, heb je een feestje dat je leuk wil invullen,.... Dan is één van deze workshops zeker een aanrader. Vanaf 4 personen kan ik een workshop inlassen zowel hier in huiselijke kring te Zwalm als op verplaatsing. 
Gelieve minimum 2 weken op voorhand te reserveren.


Amigurumi: donderdag 15 maart 19u-21u30 (nog 5 vrije plaatsen)
In een open workshop kan iedereen aanschuiven, na reservatie.

Workshop Amigurumi - kleine knuffels haken

Vind je ze ook zo leuk die gehaakte konijntjes, aapjes en beertjes?

Tijdens deze workshop in huiselijke kring leren wij je al de basistechnieken van het amigurumi-haken. Voor je het weet, heb je je eigen knuffel of andere bijzonder creatie gehaakt!
Deze workshop is zowel voor ervaren hakers als complete beginners.

Prijs (20 euro) is inclusief al het nodige materiaal en een hapje en drankje.
Na de workshop krijgt iedereen het patroontje mee naar huis.

Workshop Decopatch

Decopatch is een leuke creatieve activiteit. Alles is te beplakken van theepot, fotolijst, kapstok, memobord tot..... Laat je fantasie de vrije loop gaan en maak een keuze uit de prachtige vellen Décopatch papier.

Prijs (20 euro) is inclusief materiaal, drankje en iets lekkers.
Gedurende de volledige workshop wordt uitleg en tips gegeven. Na de workshop ga je met een prachtig gestyled voorwerp naar huis.

Workshop Juwelen

Na een korte uitleg kan je je fantasie de vrije loop laten gaan en maak je een keuze uit de prachtige kralen die ter beschikking staan.

Prijs (20 euro) is inclusief materiaal, drankje en iets lekkers.
Gedurende de volledige workshop wordt uitleg en tips gegeven. Na de workshop ga je met een uniek sieraad naar huis. Indien het sieraad sneller af is, is er ook mogelijkheid om bijpassende oorhangers te maken.